این نوع آسفالت که همزمان با ساسوبیت اصلاح و با الیاف پلیمری پلی اولفین-آرامید مسلح می شود، دارای مزایای بسیاری از جمله موارد زیر می باشد:
– اجرای همزمان با طول مسیر، روسازی یکپارچه و بدون درز و سهولت در اجرا
– مسلح شده باالیاف پر مقاومت آرامید به صورت سه بعدی و مقاوم در برابر تغییر شکل های دائمی
– رفتار مشابه لایه های صلب بتنی و جلوگیری از تمرکز تنش و توزیع مناسب بارهای سنگین در کل لایه های زیرین
– مقاومت بالا در برابر ترک های حرارتی و افزایش مقاومت رویه در برابر گسترش ترک های ایجاد شده در طول دوره بهره برداری
– افزایش مقاومت و ایجاد تاخیر در برابر بروز ترک های انعکاسی، خستگی و شیارشدگی
– کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و کاهش ترافیک به دلیل مسدود شدن مسیر برای انجام تعمیرات
– امکان ایجاد کاهش ضخامت در رویه به دلیل افزایش مدول برجهندگی آسفالت نیمه گرم الیافی نسبت به آسفالت معمولی
– سطح سرویس خوب و با ایجاد حداقل صدادر هنگام رانندگی
کاربرد این روش به صورت ویژه در محورها و مسیرهای با بارگذاری و ترافیک سنگین مانند راه های ترانزیتی و با ترافیک بالا، مسیرهای ویژه اتوبوس، پایانه های مخصوص حمل و نقل و یا بارگیری و … توصیه می گردد.
در حال حاضر نیز در کشورمان در محور کرج-چالوس (به طول 5 کیلومتر) و مسیر اتوبوس های تندرو شهرداری تهران از این روش آزمایش و اثبات شده در دنیا در حال استفاده می باشند.
مطابق آزمایش های انجام شده در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان البرز از نمونه گیری های انجام شده در محل اجرا، نتایج مقایسه ای زیر برای آسفالت معمولی و آسفالت اصلاح شده گزارش شده است:
برای مشاوره یا سفارش با کارشناسان ما تماس بگیرید
عکس های پروژه روکش محور کرج-چالوس
در تیرماه سال 94 اداره کل راه و شهرسازی استان البرز اقدام به عملیات روکش آسفالت نیمه گرم الیافی در محور کرج –چالوس از تونل کندوان تا میدان امیرکبیر کرج به طول 5 کیلومتر توسط شرکت کندوان پارس نمود.از جمله مزایای این نوع آسفالت افزایش 2 تا 5 برابری فاکتورهای مقاومتی نسبت به آسفالت معمولی بر اساس مستندات آزمایشگاهی می باشد. طرح روکش آسفالت نیمه گرم الیافی این محور در دو فصل کاری از تیر ماه امسال آغاز و تا مهر ادامه داشته و سپس از اردیبهشت سال آینده مجدد آغاز و تا اوایل آبان به اتمام می رسد. در این پروژه دو افزودنی اصلاح کننده خواص قیر و الیاف پلیمری مسلح کننده آسفالت استفاده شده است که از این دو ماده به طور همزمان برای اولین بار در کشور در این پروژه مورد استفاده قرار می گیرد